A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Creating default object from empty value

Filename: controllers/services.php

Line Number: 44

Telemark Opplevelser | telemark-opplevelser.no

Skred og snøkjennskapSkredkurs

Snøskred er ikke noe du bestemmer over selv. Snøskred er natur. De inntreffer når du minst venter det, også også når du minst ønsker det. Skred bryr seg ikke om det finnes noe i veien. De bryr seg ikke om noe er levende.

 

Ikke engang om du er en god skikjører eller ei. Skred savner intelligens. Like mye som de savner følelser. De vet ikke hva ditt liv er verdt. Snøskred oppstår under så mange betingelser at du kan aldri sikkert vite. Friluftsmennesker er levende, intelligente vesener. Fulle av følelser. Ellers skulle de ikke har elsket naturen som de gjør. Mennesket har et stort fortrinn fremfor et snøskred. Det kan bestemme over seg selv. Si nei når det trengs. De er sterkere. Så settes de uvirkelig mot hverandre, styrken og vissheten. Akkurat som de har gjort siden tidenes begynnelse. For det er vissheten eller kunnskapen og omdømmet som du vil, som er den virkelige styrken. Den vinner alltid. Den gir nemlig skredene aldri en sjanse. Skaff deg kunnskaper om snøskred, det vil lede til økt dømmekraft og noe bedre visshet.


Kurset er tilfrettelagt for deg som liker å være ute på vinterstid. Enten fordi du har din jobb der, eller fordi du liker å leke i eller med snø.
Kurset omfatter:

-Veivalg
- Snøprofil
- Søkemetoder
- Redning

Ta kontakt for nærmere info

comments powered by Disqus

Strikk- hopping

Et av verdens råeste strikkhopp, langt fra det høyeste, men følelsen kan slå det meste. Dette er rått og bør prøves. Sesongen vår varer fra første helgen etter 17. mai og ut september.

I sabo- tørenes fotspor

Ekte opplevelser! Passer godt for bedriftsgrupper, vennegrupper, skoleklasser etc.

Isklatring

Guiding på is - for erfarene og nybegynnere.

Bedrift- sutvik- lings- program

Firmaaktiviteter, foredrag og lysbilder

Klatring på klippe

Fjellklatring er å leke i naturen!

Årestua på Hovdestaul

Finn roen på den fantastiske setervollen i Fjøsbudalen. Sabotørhytta, som tungvannssabotørene overnattet i natten før aksjonen på Vemork, ligger her.

Spennende tur på eggen av Gausta- toppen!

Fantastisk flott tur med utsikt: 1/6 del av Norge!