A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Creating default object from empty value

Filename: controllers/services.php

Line Number: 44

Telemark Opplevelser | telemark-opplevelser.no

BedriftsutviklingsprogramFirmaaktiviteter, foredrag og lysbilder

Vi skal ikke nødvendigvis lære dere noe. Vi er overbevist om at dere kan nok, men vi har modeller og innfallsvinkler som gjør at dere kanskje kan utnytte det dere vet enda bedre.

 

Trenger ditt firma en ekstra opplevelse i hverdagen? Trenger dere å bevistgjøre deres ansatte eller ledere på hva som er bedriftens mål? Bør dere undre dere litt over hvordan dere kan jobbe enda bedre sammen? Trenger dere påfyll eller forståelse i organisasjonen i forhold til fremtidige utfordringer? På våre opplegg får du en teoretisk plattform og en praktisk tilnærming av teorien.

 

Går bedriften bra? Vil dere at den skal gå enda bedre? Er dere bevisst på deres visjoner og mål? Vet alle i din bedrift at bedriftens viktigste ressurs går hjem om kvelden? Vi ønsker å være med dere i en innovativ prosess. Vi vil gjerne være en katalysator som kan være med på å skape en målrettet og fruktbar diskusjon for hele bedriften. En prosess som dere selv skaper.

 

Vi gjennomfører dette ved hjelp av en teoretisk tilnærming. Vi bruker enkle og praktiske modeller for å belyse teorien. Vårt bedriftsutviklingsprogram kan brukes under omstilling av bedriften, eller ved bevistgjøring av ledere og/eller ansatte.

 

Vi har spesialisert oss på disse prosessene, vi har gjennomført høyskolestudier for å ha den teoretiske ballasten. Men det viktigste er at vi er særdeles bevist på å benytte både den formelle kompetansen samt realkompetansen.

 

Jon Haukåssveen har vært på en rekke klatreekspedisjoner i inn- og utland. Han er en av Norges mest erfarne isklatrere og storveggsklatrer. Lysbildeforedragene kan du få som en ren turbeskrivelse, med spennende bilder - eller som en kombinasjon opp mot gruppe og gruppeprosesser. Stikkord her vil være; hvorfor handler vi som vi gjør? Med denne type foredrag ønsker vi å peke på sammenhengen mellom det ekstreme, som en klatreekspedisjon representerer, og hva vanlige sosiale relasjoner krever av oss i det daglige.

 

Lyst til å prøve noe helt ekte? Oppleve noe som setter sammen natur, kultur og historie som en del av en bevisstgjøringsprosess? Ta kontakt for en uforpliktende samtale eller be om et tilbud som er tilpasset deres behov.

comments powered by Disqus

Strikk- hopping

Et av verdens råeste strikkhopp, langt fra det høyeste, men følelsen kan slå det meste. Dette er rått og bør prøves. Sesongen vår varer fra første helgen etter 17. mai og ut september.

I sabo- tørenes fotspor

Ekte opplevelser! Passer godt for bedriftsgrupper, vennegrupper, skoleklasser etc.

Isklatring

Guiding på is - for erfarene og nybegynnere.

Bedrift- sutvik- lings- program

Firmaaktiviteter, foredrag og lysbilder

Klatring på klippe

Fjellklatring er å leke i naturen!

Årestua på Hovdestaul

Finn roen på den fantastiske setervollen i Fjøsbudalen. Sabotørhytta, som tungvannssabotørene overnattet i natten før aksjonen på Vemork, ligger her.

Spennende tur på eggen av Gausta- toppen!

Fantastisk flott tur med utsikt: 1/6 del av Norge!