Om oss.

Telemark Opplevelser AS, ligger på Rjukan. Firmaet ble etablert i 2000, 11 år senere er vi 2 personer som er fast ansatt i firmaet, Tone Haukåssveen som er veileder i friluftsliv og som har arbeidet en årrekke i reiselivet. Jon Haukåssveen som er Tindeveileder / mountain guide (IVBV/UIAGM/IFMGA).

Selv om vi er to ansatte ville vi aldri klart oss uten våre entusiastiske medarbeidere.

André Trondsen er ofte å finne bak grytene på Climb Inn as eller organiserer alt som har med denne flotte overnattingsbedriften å gjøre. Om dere skal overnatte på Rjukan kan dette stedet anbefales.

André Mehlum, føler at det ikke er ordentlig sommer om han ikke står som hoppmester på Vemorkbrua. Når han ikke gjør det, jobber han som tannlege.

Ole Gunnar Johansen jobber mest som crew på brua, har vært elev på Rjukan Vertikal. Planen er lagt med et år i kongens klær.

Jostein Dullum - kan også mest treffes på brua, har vært elev på Rjukan Vertikal i 3 år og skal nå begynne som elektrikkerlærling på BIS

Martin Melby - klatrer og jakter, har vært elev ved Rjukan Vertikal skal til høsten begynne som elektrikkerlærling ved Tinn Energi AS

Magne Melby - jobber som snekker og brannmann når ikke vi har gleden av å sammarbeide med han på Vemorkbrua.

Charlotte Grind - etter 3 år på Rjukan Vertikal og ett år på folkehøyskole i Lofoten skal hun nå jobbe litt og reise litt før hun bestemmer seg for hva hun skal bli når hun blir stor.

Hågen Skipper - familiefar med 3 barn, har vært med helt fra starten - jobber nok til å bli invitert på julebordet.

Strikk- hopping

Et av verdens råeste strikkhopp, langt fra det høyeste, men følelsen kan slå det meste. Dette er rått og bør prøves. Sesongen vår varer fra første helgen etter 17. mai og ut september.

I sabo- tørenes fotspor

Ekte opplevelser! Passer godt for bedriftsgrupper, vennegrupper, skoleklasser etc.

Isklatring

Guiding på is - for erfarene og nybegynnere.

Bedrift- sutvik- lings- program

Firmaaktiviteter, foredrag og lysbilder

Klatring på klippe

Fjellklatring er å leke i naturen!

Årestua på Hovdestaul

Finn roen på den fantastiske setervollen i Fjøsbudalen. Sabotørhytta, som tungvannssabotørene overnattet i natten før aksjonen på Vemork, ligger her.

Spennende tur på eggen av Gausta- toppen!

Fantastisk flott tur med utsikt: 1/6 del av Norge!